Wednesday 29. May 2024

Simulatoren

Har du noen gang lurt på hvordan det ser ut, eller hva som foregår i cockpit på et rutefly? Eller kanskje du drømmer om å prøve å fly selv?

oh_heading

Hos Flyhistorisk Museum Sola kan du få muligheten til å gå inn i en verden gjerne ikke så mange av oss ellers får innpass i. Opplev hvordan det føles å ta kontroll over et rutefly i vår fullskala Boeing 737-800 simulator! Dette vil gi deg en fullverdig og realistisk opplevelse av å sveve gjennom luften, og kunne skue utover fjorder og fjell, byer og veier, og eller navigere deg frem med moderne instrumenter! Vi samarbeider også med både aktive og tidligere flygere i selskaper som blant annet Norwegian og  SAS. Dette for å justere/kalibrere simulatoren til å bli mest mulig realistisk.

Vår Fullskala 737-800 simulator er tilgjengelig for utleie på timebasis. Vi har kunder fra de helt urutinerte opp til erfarne piloter og tilpasser opplvelsen til den enkeltes nivå.

1 mip 2

 

Pris pr. time er kr 800,-. Dette inkluderer leie for 2 personer, og miniumum 1 simulatoroperatør/tekniker. Utenom museets åpningstid er minimum leietid 2 timer. Det er 13 års aldersgrense for leie av simulatoren. Vi leier også ut simulatorene våre til diverse arrangementer, for eksempel teambuilding i bedrifter, utdrikningslag, mv.

For spørsmål om og bestilling av timer, ta kontakt med oss på epost: simulator@flymuseum-sola.no

SIMULATOREN ER FOR TIDEN UTE AV DRIFT.